De beste piano les online die je kunt volgen

Laatst heb ik Online Muziek Academie ontdekt. Hier kan je namelijk piano les online volgen en dat is iets wat ik al heel lang wilde proberen. Ik was in het begin wel sceptisch, want ik ging ervan uit dat het toch niet zou werken en dat echte lessen beter zouden zijn. Toch had ik me ingeschreven, omdat het vele malen goedkoper was dan echte lessen. Nu ben ik twee maanden verder en moet ik zeggen dat ik echt heel tevreden ben over de kwaliteit van de online lessen!

Behulpzame docenten en leerzame lessen

Je krijgt in het begin de basics geleerd van pianospelen en muzieknoten lezen. Vervolgens ga je echt spelen en leer je in kleine stapjes steeds meer. Je kunt zelfs je eigen liedjes aanvragen. Dit vind ik zelf superleuk om te doen, want nu kan ik al mijn lievelingsliedjes leren spelen op de piano. Dit zorgt er ook voor dat ik consequent bijna elke dag blijf oefenen en dat is heel belangrijk als je piano wil leren spelen. Nu kan ik al twee liedjes bijna helemaal spelen en ik heb het gevoel dat ik echt voortgang maak. Ik ben heel blij dat ik de gok genomen heb en voor Online Muziek Academie gekozen heb om piano les online te volgen, want pianospelen blijkt heel erg leuk te zijn en het is een echte uitlaatklep voor me!