De beste rijschool Doesburg!

rijschool doesburg

rijschool doesburgErvaringen delen

Vorige maand ben ik eindelijk begonnen met lessen bij rijschool Doesburg. Hier in de buurt heb je verschillende aanbieders, dus toen ben ik eens rond gaan vragen bij vrienden en kennissen. Iedereen had andere ervaringen maar er was er 1 waar alleen maar positieve ervaringen naar boven kwamen. Daar heb ik toen direct contact mee opgenomen om te informeren over de prijzen. Toen bleek dat ik toch wat te weinig had gespaard. Daarom ben ik toen eerst nog een half jaartje hard gaan werken en heb ik al dat geld opzij gezet. Toen ik eenmaal genoeg had, heb ik hen direct weer opgebeld om te vragen wanneer ze plek hadden. Gelukkig was dit al vrij snel en toen was het dus zover. Ik was voor mijn eerste les onwijs zenuwachtig, maar ik werd al snel op mijn gemak gesteld. Mijn instructeur is een hele lieve oudere man die duidelijke instructies geeft. Ook vind ik het prettig dat hij opbouwende kritiek geeft. Hij heeft goed aangevoeld dat ik wat onzeker ben en daar speelt hij op in. Hierdoor ging het de lessen erna dan ook al een stuk sneller en boek ik nu echt vooruitgang.

Leukrijschool doesburg

De rijschool in Doesburg zou ik echt aanraden als je net als ik snel vooruitgang wil boeken tijdens jouw autorijles. Het is hier niet alleen leerzaam, maar ook nog eens erg leuk, wat naar mijn idee bijna net zo belangrijk is. Mocht je meer informatie willen, dan zou je contact kunnen opnemen, maar je kunt ook de website van Wesseldijk kijken!