De whow pen

De pen waar je ‘whow’ tegen zegt. Gegraveerde pennen vallen overal moeiteloos in de smaak, en onderstrepen je gevoel voor klasse en kwaliteit. Een indrukwekkend goed relatiegeschenk dus. De indruk die jij als ondernemer achterlaat op je doelgroep en relaties is van niet te onderschatten waarde. Zoek jij een relatiegeschenk met stijl? En wil jij een onuitwisbare indruk achterlaten? Laat je pen graveren en grif je bedrijfsnaam in het geheugen van elke ontvanger.

Een Parker pen voor een jubileum

Parker pennen staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid en staan al langer dan 130 jaar bekend om hun innovatie, unieke stijl en hun verfijnde manier van schrijven. Een Parker pen vormt een mooi geschenk wanneer er een jubileum te vieren is, maar ook wanneer een collega afscheid neemt van de zaak. Bovendien zijn de pennen eenvoudig te personaliseren. Het online kopen parker pen en deze ook graveren is heel snel en gemakkelijk besteld en ontvangen.

Stylus pennen bedrukken

Touchscreen pennen zijn ideale geschenken om weg te geven als bijvoorbeeld promotiemateriaal op evenementen, beurzen, festivals en open dagen. Deze Cross stylus pen functioneert als gewone pen en is daarnaast te gebruiken op touchscreens. Bedruk de touchscreen pen met jouw logo, een inspirerende tekst of naam voor een uniek en praktisch geschenk.

Montblanc Meisterstück penpunten

Een Montblanc pen review is dat je ook de penpunten van de Montblanc’s in verschillende maten en vormen kunt  krijgen. Let op dat bij de Montblanc een fijne penpunt soms al tamelijk dik kan schrijven. Als je normaal voor een medium penpunt gaat kun je beter een fijne penpunt bestellen. De meeste penpunten zijn stevig en gemaakt voor het dagelijks schrijfwerk en om handtekeningen te zetten.

Vakmanschap is de Waterman expert rollerball pen

De collectie profiteert van Waterman’s vakmanschap en expertise. Het heeft vier edele harsafwerkingen en twee kostbaar gelakte harsafwerkingen. De waterman expert rollerball pen produceren onberispelijke lijnen en drogen nooit uit.