Hier kun jij BHV in Breda volgen

bhv breda

Positiefbhv breda

Vorige maand heb ik BHV in Breda gevolgd en nu kan ik eindelijk aan het werk in mijn nieuwe functie. Mijn collega gaat namelijk met pensioen en ik ga al zijn taken overnemen. Het fijne hieraan is dat ik daardoor ook meer ga verdienen. Nu moest ik daar wel eerst mijn diploma in bedrijfshulpverlening voor halen, omdat hij dit hiervoor ook op zich nam. Het is namelijk zo dat er altijd iemand aanwezig moet zijn die hier bevoegd toe is. Mijn baas vroeg mij om zelf te zoeken waar ik dit kon gaan volgen en toen ben ik direct op internet gaan kijken. Het liefst wilde ik iets in de buurt, waardoor ik dan niet te lang hoefde te reizen. Toen kwam ik al snel uit bij G4s, waarover heel veel positieve recensies te lezen waren.

Mogelijkheden

bhv breda

Uiteindelijk heb ik toen ook bij hen bij BHV in Breda gehaald en was het ook voor mij een hele positieve ervaring. De instructeurs gaven mensen die dat nodig hadden veel persoonlijke aandacht, waardoor iedereen uit mijn groep het uiteindelijk ook makkelijk heeft kunnen halen. Zelf vond ik het vooral fijn dat er ook realistische situaties werden nagebootst. Daar heb ik uiteindelijk denk ik het meeste aan gehad. Binnenkort ga ik hier ook nog een cursus EHBO volgen, want deze wilde ik al langere tijd doen. Mocht jij nu nieuwsgierig zijn of het ook iets voor jou is, dan zou ik jou aanraden een kijkje te nemen op hun website voor alle informatie.