Is het tijd om een feedback geven workshop te gaan volgen?

Ons team werkt met heel veel plezier samen en wij merken dat wij elkaar ook altijd weten uit te dagen om nieuwe dingen te gaan doen. Wij hebben gemerkt dat wij heel graag nieuwe dingen willen leren. Wij zien ons bedrijf namelijk als een soort kweekvijver voor talent en wij zien ook dat veel van de mensen die bij ons komen werken, uiteindelijk doorstromen naar goede functies hogerop binnen ons bedrijf. WIj hebben daarom gekeken hoe wij konden zorgen dat wij iedereen zo goed mogelijk konden opleiden. Wij wilden namelijk zorgen dat wij niet alleen geschoold werknemers zouden afleveren, maar dat zij ook representatief zouden zijn voor het bedrijf. Een belangrijk onderdeel is de communicatie en daarom wilden wij graag een feedback geven workshop aanbieden aan iedereen die wij ons in dienst kwam. Wij zien namelijk dat wanneer je goed bent in het geven van feedback, het hele team daar iets aan kan hebben. Ik wilde daarom als manager zorgen dat ik een goede feedback geven workshop kon vinden die wij met het hele team konden volgen. Ik wilde zelf ook graag meedoen want een feedback geven workshop zou mij ook veel kunnen opleveren. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een goede feedback geven workshop kon vinden en ik heb toen online gezocht naar interessante aanbieders van een feedback geven workshop. Ik heb gezien dat ik naar de site feedbackgeven.nl moest gaan omdat de meeste recensies die ik online kon vinden over een feedback geven workshop, gingen over de mensen van deze site. Ik ben daarom met veel plezier door het aanbod van deze mensen gegaan en hoe meer ik las over hun feedback geven workshop, hoe meer ik van mening was dat ik echt een schot in de roos had gedaan. Mocht u dus ook graag eens een feedback geven workshop willen volgen, dan kunt u hier altijd een keer op de site gaan kijken. U zult zien dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat u echt veel zult leren.

Deze feedback geven workshop is ons heel goed bevallen

Wij hebben met ons team deze feedback geven workshop gedaan en ik ben heel blij dat wij dit gedaan hebben. Ik heb namelijk gemerkt dat wij heel veel hebben opgestoken van deze feedback geven workshop en dat wij nu veel beter zijn in het uitdrukken van onze meningen. Wij zien ook dat wij constructief meningen kunnen geven en dat zorgt ervoor dat wij betere resultaten neer kunnen zetten. Deze feedback geven workshop was voor ons dan echt een heel goede stap.

Wat wilt u?

Mocht u ook interesse hebben in deze feedback geven workshop, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site feedbackgeven.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier precies mag verwachten
  • Uw inschrijving te regelen zodat u zeker uw training kunt gaan volgen

Ik ben blij dat wij hier in de leer zijn gegaan omdat wij hier echt heel veel geleerd hebben. Kijk dus ook nog even op de site om te zien of u zich hier ook wilt inschrijven.

Lees meer…