Lesmateriaal die voor iedereen beschikbaar is

Leerlingen en studenten hebben het tijdens hun studie vaak lastig. Zeker wanneer er geen duidelijk lesmateriaal te verkrijgen is, wordt het niet eenvoudig om voor de toetsen te kunnen leren. Als docent wil je hier graag verandering in brengen. Er zijn verschillende methoden, waaronder Dubbelklik, bedacht om het materiaal open te stellen voor iedereen, waardoor de leerlingen zich altijd en overal voor kunnen bereiden. Hiervoor zijn slechts enkele handelingen nodig en iedereen kan vol goede moed aan de slag. 

Een goede combinatie tussen theorie en praktijk

Lesmateriaal moet allereerst van goed leesmateriaal voorzien zijn. Zonder de boeken en de theorie kan er namelijk niet gestudeerd worden voor een bepaald vak of een bepaalde toets. Al het materiaal wordt daarom geschreven door personen die zelf in het onderwijs zitten. De kwaliteit wordt hierdoor beter en de oefeningen kunnen er ook eenvoudig op aangepast worden. Zo zien leerlingen direct of ze op de goede weg zitten en of er nog extra studie nodig is om de toets te kunnen halen. 

Studeren op jouw eigen manier

Om toegang te krijgen tot het lesmateriaal moet er een account worden aangemaakt. Middels dit account kunnen de materialen aangeschaft worden en kan alles ook voor de leerlingen inzichtelijk worden gemaakt. Dit is in slechts enkele klikken gebeurd, waarna iedereen aan de slag kan gaan. Hierbij wordt tevens een combinatie gemaakt tussen online en offline, waardoor iedereen kan studeren op zijn eigen manier. Dit maakt studeren weer een heel andere bezigheid.