Leuke autorijschool in Nieuwegein

Sinds ik bij autorijschool Nieuwegein mijn lessen heb genomen lijk ik het rijden veel beter onder de knie te krijgen. Voorheen had ik lessen bij een andere rijschool. Elke keer dat ik een fout maakt begon de instructeur tegen mij te schreeuwen en daardoor bleef ik fouten maken. Nadat ik dit tegen een collega vertelde keek zij mij aan en stelde mij de vraag waarom ik daar nog bleef. Toen zij mij haar verhalen vertelde over de lessen bij Inzicht heb ik mijn vorige instructeur meteen opgezegd. 

 

Wat een verschil van lesgeven

Voordat ik definitief mijn rijlessen bij Inzicht wilde nemen heb ik eerst een proefles genomen. Op deze manier kon ik het verschil zien en tevens bekijken of het hier mij wel beviel. Vanaf de eerste minuut had ik al besloten dat ik bij de autorijschool in Nieuwegein de rest va mij lessen wilde volgen. Tijdens de proefles maakte ik een fout en ik dook al ineen omdat ik dan meestal een serenade van scheldwoorden kreeg. Maar deze instructeur begon te lachen en zei dat gaan wij nog een keer proberen. De manier van lesgeven is hier zo prettig dat ik het bijna jammer ga vinden wanneer ik voor mijn rijbewijs ben geslaagd.