Online training volgen bij Solveo

Trainingen

Een goed werkende website en een mooi product zijn geen garantie dat je succesvol bent op de online markt. Solveo trainingen helpen je om je product of website goed in de markt te zetten, weet je er niets vanaf dan is dit geen probleem. Met de trainingen van Solveo word je stapje voor stapje geleerd hoe je bepaalde elementen toe kunt passen bij jouw website of product. Nog ooit gehoord van SEO, linkbuilding of conversie optimalisatie? Volg de trainingen en zorg ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan in de zoekopdrachten.

Training

Jarenlange kennis van de trainers

De trainers van Solveo hebben jarenlange ervaring in het geven van trainingen, pas de geleerde elementen toe en zorg ervoor dat je website hoger scoort in Google voor betere resultaten. Je kunt zelf een weloverwogen keuze maken welke training je wilt volgen, weet je bijvoorbeeld niets van SEO af? Kies dan voor een training over SEO en pas dit direct toe op je eigen website om betere resultaten te verkrijgen op de zoektermen.

Direct toepasbaar voor je eigen website

Trainingen zijn over het algemeen droge saaie stof waarbij je het na een aantal uur wel zat bent. Trainingen van Solveo zijn anders, geen saaie stof waarbij je met je ogen moet knipperen om niet in slaap te vallen. Alle stof die je leert kun je direct toepassen op je eigen website voor betere resultaten. Met Google Analytics kun je precies zien wat de bezoekers van je website doen, waar ze afhaken of waar ze juist converteren. Deze informatie is zeer belangrijk om de conversie van je website of webshop te verbeteren. Pas als je website is gekoppeld worden de resultaten berekend, alle informatie voor de koppeling worden niet meegenomen.