Opleiding reiki master gevolgd

Onlangs heb ik een opleiding reiki master gevolgd. Dit heb ik gedaan omdat ik heel graag mensen wil helpen. Er zijn veel mensen met chronische pijn, emotionele spanning en vermoeidheid. Heel graag wilde ik deze mensen helpen om hun lichaam en geest weer in balans te brengen. Zelf heb ik ook heel lang last gehad van een extreme vermoeidheid en ben ik door deze behandelingsplan weer helemaal in balans. Nu wilde ik dit zelf ook bij andere doen. Via het internet ben ik toen op zoek gegaan waar ik deze training kon volgen en zo kwam ik uit bij de onderneming: Atelier Mabasa. Dit bedrijf is gevestigd in Gouda.

Goede coach

Degene die mij de opleiding reiki master heeft gegeven heet:  ArtAbintus. Deze naam staat voor kunst van binnenuit. De naam van de cursus bestaat uit Japanse karakters wat uit twee delen bestaat. Zo heb jij  Rei en Ki. De betekenis van Rei is onbegrensd en universeel. De betekenis van Ki is levensenergie. In totaal betekent het dus universele levenskracht. In de training heb ik veel geleerd aura’s, meridianenleer en chakra’s. Ik heb er heel veel aan gehad. Ook kan jij bij deze onderneming terecht voor diverse andere cursussen en workshops. Kijk eens op de website voor meer informatie.