Over de rijschool in Tilburg

Over de rijschool

Ik kwam tijdens een bezoek aan facebook een post tegen over de rijschool in Tilburg. Onder de post werd er doorverwezen naar een link om een bezoek aan de website te brengen voor meer informatie. Ik heb de website vervolgens opgezocht waarbij ik aardig veel informatie op deed over de rijschool en over de manier waarop ze les geven. Voor meer informatie had je ook de mogelijkheid om filmpjes te bekijken op de website.

Website

Over de rijschool

Op de website waren erg veel kopjes te vinden. Onder het kopje examen kon je uitgebreide informatie over de rijschool te vinden. Op de website werd vermeld dat de rijschool het erg belangrijk vind om de leerlingen de beste begeleiding te geven vanaf het moment van de proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Ook wordt er op de website vermeld dat de rijschool er garant voor staat dat je op een veilige en verantwoordelijke manier je rijbewijs haalt.

Proefles

Nadat ik de informatie op de website had gelezen heb ik me direct aangemeld voor de proefles. Het hoge slagingspercentage en de relatief lage tarieven spraken mij erg aan. Nadat ik mijn eerste proefles had gehad vond ik dat ik op een erg prettige manier les kreeg alles werd mij duidelijk en rustig uitgelegd.