PMA coaching gehad

Onlangs heb ik een heel goed bedrijf ingeschakeld voor PMA coaching. Maar nu zal jij wel denken waar deze afkorting voor staat. De afkorting staat voor progressive mental alignment. Deze training is een techniek om te laten zien hoe wij direct duurzame en positieve veranderingen kunnen aanbrengen in onze emoties en welzijn. Zelf had ik behoorlijk last van stemmingswisselingen. Deze training heeft mij geholpen om antwoorden en oplossingen te vinden op het gebied van mijn stoorzenders. Het heeft mij een hele nieuwe wending gegeven aan mijn leven. Ik kan mijn negatieve ervaringen nu makkelijker omzetten in het positieve.

Veel gehad aan de trainer

Door de training heb ik ook geleerd dat ik niet meer bang hoeft te zijn en heb ik mijn emoties meer onder controle. Hierdoor heb ik nu ook veel meer energie gekregen en maak ik mij ook minder druk om dingen. Deze training kan jij heel goed volgen wanneer jij last hebt van:

  • Hoofdpijn
  • Besluiteloosheid
  • Angsten
  • Depressieve gevoelens of stemmingswisselingen
  • Moeheid
  • Opvliegers
  • Slaapstoornissen

Herken jij jezelf ook hierin? dan raad ik jou aan om eens op de website van dit bedrijf te kijken. Wie weet kan deze onderneming jou ook helpen. De onderneming waar ik de PMA Coaching heb gevolgd heet: Hilde van Veghel.