Rijbewijs c is super handig!

 

 

 

Beste mensen, leuk dat jullie weer aanwezig zijn op mijn blog. Vandaag ga ik het met jullie hebben over een rijbewijs c. Mijn broer is een stuk jonger dan ik, en hij heeft jaren lang bij een winkel gewerkt. Alweer een half jaar geleden is hij daar ontslagen. Helaas is het nu heel moeilijk voor hem om aan een baan te komen, want hij heeft nooit een opleiding behaald. Tegenwoordig kom je zonder opleiding, of certificaat vrijwel nergens in deze maatschappij. Vroeger was dat anders, vandaar dat mijn broer nooit een opleiding heeft behaald. Een maatje van mij vertelde over het beroep vrachtwagen chauffeur. Ik vond dit beroep bij mijn broer passen, en stelde dit aan hem voor. Hij ging hier op in, en binnen enkele dagen ging hij een rijbewijs c proberen te halen bij verkeersschool Wesseldijk!

Wesseldijk is top!

Binnen enkele weken had mijn broer een vrachtwagen rijbewijs, in de pocket. Hij is hier hartstikke blij mee! Gelukkig is alles goed gekomen na bijna twee maanden volop solliciteren, heeft mijn broer een baan aangeboden gekregen. Eindelijk kan hij weer werken en daar is hij echt heel erg blij mee. Zonder verkeersschool Wesseldijk had hij dit waarschijnlijk niet bereikt. Hij is Wesseldijk hier dan ook echt dankbaar voor. Ik raad iedereen aan om een kijkje te gaan nemen op de bovenstaande link. Een extra rijbewijs halen kan altijd belangrijk zijn!