Samen aan tafel voor goede balans tussen werk en privé

Een goed en verhelderend gesprek werkt als je op zoek bent naar minder druk en stress in je bestaan. Samen aan tafel helpt je een eind op weg. Met je werkgever, collega’s of thuis in je gezin. Het is de meest voor de hand liggende actie die je kunt ondernemen als het allemaal te veel wordt. Zo’n gesprek thuis kan heel goed samen gaan met een fijne en rustgevende bezigheid als het leggen van een puzzel. Even in alle rust de dingen voor jezelf op een rijtje zetten en bespreken met je partner of kinderen. Dat werkt het best in een gezamenlijke activiteit als wandelen of een spelletje. Aan tafel zonder veel tegels die je afleiden is een puzzel van jan van haasteren 500 heel geschikt. De beste gedachten of diepgaande gesprekken komen dan als vanzelf langs. Het nuttige en aangename worden verenigd.

Puzzel ook leuk om cadeau te geven

Wat je zelf leuk vindt om te doen, is voor de ander wellicht ook leuk. Een mooie puzzel die je legde kan ook een leuk cadeau zijn voor kinderen, vrienden of familie. Verjaardagen en sinterklaas avondjes worden er leuker van. Vooral de moderne legpuzzels die een artistiek karakter hebben zijn een schot in de roos. In een legpuzzel webshop heb je keuze uit allerlei thema’, afmetingen en uitvoeringen. Even een puzzel op maat voor de ontvanger bestellen en je maakt er iemand anders enorm blij mee. 

Duurzaam aan de muur

Een grappige of mooie afbeelding kan een duurzaam werk aan de muur opleveren. Want tegenwoordig zijn ze zo mooi. Zonde om een houten legpuzzels online kopen na het puzzelen weer in te pakken in de doos om weer terug in de kast te laten verstoffen. Maak er iets duurzaams als een kunstwerk aan de muur van.