Schoolkluisjes

schoolkluisjes04Ergoquip: schoolkluisjes in alle soorten en maten

Vroeger namen leerlingen alleen een etui en boeken mee als zij een dag naar school gingen, maar tegenwoordig is dit wel anders. Zo hebben veel leerlingen tegenwoordig een portemonnee in de zak (met of zonder een grote hoeveelheid geld), een dure smartphone of zelfs een tablet in de tas als zij naar school komen. Om ervoor te zorgen dat de eigendommen van kinderen altijd goed en veilig opgeborgen kunnen worden en school een veilige en prettige omgeving blijft voor iedereen, is het dan ook belangrijk om schoolkluisjes aan te schaffen. Een specialist op het gebied van kluisjes voor scholen, is Ergoquip. Meer over de kluisjes van deze aanbieder, lees je in dit artikel.

schoolkluisjes05Verschillende soorten kluisjes

Ergoquip begrijpt dat iedere school andere wensen en behoeften heeft bij het bestellen van kluisjes en biedt daarom een groot aanbod met diverse soorten kluisjes aan. Enkele mogelijkheden die je hebt bij het bestellen van schoolkluisjes, zijn de volgende:
– Kluisjes met hangsloten.
– Kluisjes met cilindersloten.
– Kluisjes met cijfersloten.
– Kluisjes met muntsloten.
– Kluisjes met pincode sloten.
– Kluisjes met pinpas sloten.

Welke kluisjes je ook kiest voor jouw onderwijsinstelling: Ergoquip biedt de garantie dat de kluisjes volledig veilig zijn.

laptopkluisjes02Kluisjes met een lange levensduur

Naast de garantie dat de kluisjes van Ergoquip volledig veilig zijn, kan het bedrijf ook garanderen dat de kluisjes in het aanbod een lange levensduur hebben. Zo gaan de kluisjes van Ergoquip vele jaren en dus vele schoolgeneraties mee.