Snel en gezond afvallen met hypnose

Afvallen is in de regel een stuk moeilijker dan aankomen. Aankomen vergt vooral het negeren van de regels rondom gezonde voeding en voldoende beweging en afvallen, vergt juist het volgen van die regels. Als je wilt aankomen, kun je jezelf juist lekker laten gaan en toegeven aan al je behoeftes en verlangens. Je hoeft niet te sporten, je kun eten wat je wil en het is juist goed om meer te eten dan je lichaam daadwerkelijk nodig heeft. Maar het is uiteraard niet goed om er een dergelijke levensstijl op na te houden. Het is in ieder geval niet gezond en het zal ook leiden tot een flinke toename wat kilo’s betreft. Voor je het weet heb je te maken met morbide obesitas. De meeste mensen laten zich dan ook niet bewust gaan met het doel om aan te komen. Het is iets wat je via een hellend vlak overkomt. Als je even wat minder goed let op je eetpatroon, dan is het niet zo dat je van de ene op de andere dag 20 kilo zwaarder bent. Dat gaat langzaam en dus valt het niet heel erg op totdat je op den duur steeds meer begint te zien dat je dikker aan het worden bent. Vaak zie je ook dat mensen in de winter minder bewegen en dus aankomen waardoor ze in de lente weer aan de slag moeten om af te vallen. Op gewicht blijven is dan ook een constante strijd voor veel mensen. Afvallen zonder hypnose is dan ook heel vaak een lastige onderneming. Dat komt mede door het feit dat je kunt kiezen uit honderden diëten die allemaal claimen te werken. Maar je kunt ook een start maken door te gaan afvallen via hypnose. Een dieet is eigenlijk een vorm van symptoombestrijding. De oorzaken zoals het verlangen naar lekker (ongezond) eten, snacks, lui op de bank hangen of troost vinden in eten, worden niet aangepakt. Dus al dat soort oorzaken blijven bestaan tijdens en na je dieet. Daardoor ontstaat het bekende jojo effect. Als je gaat afvallen via hypnose, dan gaat de hypnotherapeut van Hypnose Praktijk aan de slag met die oorzaken. Zo kun je bijvoorbeeld een virtuele maagband laten plaatsen via hypnose. Daardoor verdwijnt de trek naar eten heel snel, want je zit in een mum van tijd vol. Een paar happen en je hebt al geen zin meer in eten. Ook die drang naar ongezonde voeding of snacks valt dan weg. Ook kun je via hypnose specifieke verlangens temperen, zodat je niet meer constant hunkert naar bepaalde lekkernijen.

Afvallen via hypnose doe je bij Hypnose Praktijk

Als je wilt afvallen met hypnose, dan kun je terecht bij Hypnose Praktijk. Hier kun je onder andere een virtuele maagband laten plaatsen, zodat je kunt afvallen via hypnose. Je hebt daardoor geen operatie nodig voor een echte maagband. 

Kijk voor meer informatie op hypnose-praktijk.nl

Mocht je meer willen weten over afvallen en hypnose, dan kun je terecht op de site van hypnose-praktijk.nl. Naast de combinatie van afvallen en hypnose, vind je er ook meer informatie over hypnose in combinatie met: 

  • Depressie
  • Verslaving
  • Fobieën