Wat is de beste plek voor uitdagende team workshops?

Ik wil al een tijdje iets organiseren voor mijn team, ik wil dat ze aardiger tegen elkaar zijn en elkaar beter leren kennen zodat het ook beter gaat op de werkvloer en dat ze het ook meer naar hun zin hebben. Ik heb ook altijd gehad vroeger dat mijn baan misschien minder leuk was maar omdat ik een goede band had met mijn collega’s mijn baan 10 x leuker werd om heen te gaan en de dag ook sneller voorbijging. Nu hoop ik natuurlijk dat mijn team het werk dat ze doen wel leuk vinden, maar alsnog wil ik die band onderling kunnen creëren voor een betere sfeer. Ik wist nog niet wat ik precies met het team kon gaan doen zodat ze elkaar beter kunnen gaan leren kennen daarom was ik op zoektocht gegaan online. Ik kwam terecht op de website jobeducation.nl waar ze verschillende soorten team workshops geven zoals, team workshops en hier hebben ze 10 verschillende soorten workshop om te geven, online workshops, vitaliteit & werkplezier team workshop, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en communicatie. Ik vond de team workshops speeddaten en yoga op werk wel een leuk idee dus ik besloot daar wat meer over te gaan lezen. Yoga wordt altijd met een bepaald vooroordeel naar gekeken of gedacht, dat het alleen voor ‘zweverige’ mensen is of dat u super lenig moet zijn maar dat is helemaal niet zo. Door yoga uit te oefenen kunt u positiever door het leven gaan en op de werkvloer. Tijdens de team yoga workshop leren ze u over uw ademhaling omdat dit een belangrijk deel is van yoga, veel yogaoefeningen doen die voor iedereen toegankelijk is. En dan nu de team workshop speeddaten, als de collega’s elkaar beter kennen gunnen ze elkaar ook meer en zullen ze beter samenwerken. En met het speeddaten is het een gemakkelijke manier om elkaar op een speelse en energieke manier elkaar te leren kennen. Tijdens de team workshops gaan we een sessie vol spelletjes, oefeningen en opdrachten doen. Het is niet op de oude manier waar u aan een lange tafel komt te zitten en 1 minuut op de klok hebt. Aan het begin van de team workshops wordt er uitgelegd waarom het zo belangrijk is om te investeren in een goed onderling teamverband, daarna de objectenronde waar u verhalen te horen krijgt en vertelt tegen uw collega’s. En aan het einde van de team workshops gaan ze kijken wie nou het meest over elkaar weet.

Leuke verschillende workshops zoals een workshop om de onderlinge band te verbeteren

Een handige website waar erg duidelijk wordt verteld wat er tijdens de team workshops wordt gedaan en de volgorde van hoe het precies te werk gaat. Ze hebben veel verschillende team workshops en van elk onderdeel hebben ze 10+ workshops waar u uit kunt kiezen. Als u een offerte heeft aangevraagd bellen ze u ook z.s.m. om even kennis te maken en om een digitale vragenlijst in te vullen over de behoeftes en situaties van de klant, zo kunnen ze een definitief programma maken.

Wat wilt u gaan doen? 

Ik heb leuke workshops gevonden dus ik raad u de website aan omdat:

  • U veel keuze heeft om uit te kiezen
  • U veel informatie wordt gegeven over hoe en wat
  • U een gegarandeerde leuke workshop zult hebben

Wilt u nog wat meer informatie kunt u altijd de website zelf even bekijken.