Wilt u aan uw assertiviteit gaan werken met een professional?

Een van de dingen die ik heel lastig vind in het leven, is assertief zijn. Ik heb namelijk een niet heel eenvoudige jeugd gehad en daardoor heb ik de neiging ontwikkeld om mijzelf altijd op de achtergrond te plaatsen. Dat is nadelig voor mij want ik ben niet iemand die zichzelf graag weg zou willen cijferen. Ik kom daarom altijd met mijzelf in de knoop en ik ben daarom gaan kijken wat er mogelijk was om te zorgen dat ik aan mijn assertiviteit kon gaan werken. Wanneer ik namelijk meer assertiviteit zou hebben, dan zou ik daar heel veel aan kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken wat de opties waren om te zorgen dat ik aan mijn assertiviteit kon gaan werken en ik zag dat je hier cursussen in kunt volgen. Eerst dacht ik dat ik niet geschikt was om zo’n cursus assertiviteit te gaan volgen, maar toen heb ik mijzelf meteen toegesproken en gezegd dat wanneer ik niet eens de assertiviteit had om aan de cursus te beginnen, het natuurlijk nooit iets zou worden. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om aan deze cursus assertiviteit te beginnen en ik heb gezien dat ik mij gewoon via de site kon opgeven. Mocht u ook graag willen zien of zo’n cursus assertiviteit iets voor u is, dan kunt u altijd even naar de site assertief.nl surfen. Deze pagina heb ik namelijk gevonden en ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. De mensen van deze pagina hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je snel kunt beginnen en dat je je op een traject kunt storten waar je gewoon heel erg veel van kunt leren. Ik heb dus ook niet lang geaarzeld en ik heb mij gelijk opgegeven. Het was fijn om te horen dat ik al heel snel kon beginnen met mijn traject. Ik merk gewoon dat ik meer uit mijn schulp begin te kruipen en dat is iets waar ik mij gelijk beter door ben gaan voelen. Ik ben daarom ook blij dat ik deze stap gezet heb.

Deze cursus assertiviteit heeft mij heel veel goed gedaan

Ik ben heel blij dat ik hier een traject ben gaan volgen om aan mijn assertiviteit te gaan werken. Ik merk namelijk dat ik op deze manier veel beter voor mijzelf leer op te komen en dat levert mij ook weer veel nieuwe dingen op. Ik kan u daarom zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik deze stap gezet heb omdat ik mij beter voel en anderen zien mij ook meer staan. Ik kan daarom iedereen aanraden die ook niet heel assertiviteit is, om deze training ook te gaan volgen. Hij is namelijk niet alleen heel leuk, maar ook uitzonderlijk leerzaam.

Hoe kunt u zich inschrijven?

Mocht u meer willen weten over deze training, dan kunt u gewoon even:

  • Naar de site assertief.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Uw inschrijving regelen door even contact op te nemen

Ik hoop dat u hier ook de handvatten kunt vinden waar u naar op zoek was.